In het kort!

Bent u op zoek naar een training die geheel is afgestemd op uw bedrijfssituatie? Dan kunt u kiezen voor een maatwerktraject, dat zowel incompany verzorgd kan worden als op een trainingslocatie van ons. Voordeel van een maatwerk training is dat deze geheel aan uw leerdoelen kan worden aangepast. Door de doelgerichtheid van de training is dit een uiterst effectieve manier van trainen.
Voor iedereen die bij projectmanagement betrokken is. Centraal staan het leren opzetten van een projectplanning, inzetten van middelen, analyseren van de planning, rapporteren over het project en de voortgangsbewaking.
De maanden maart en april staan bij WIM traditioneel in het teken van coaching. Soms hebben projectmanagers een klankbord nodig. Even wat handvatten. Hoe kan ik nog beter communiceren met mijn team? Lukt het me de volgende keer wel om NEE te zeggen? Kan ik ook plannen zonder mezelf in de nesten te werken? Neem contact op met ons om een afspraak in te plannen.
Binnenkort start weer een cursus Word. Schrijf u snel in. Het aantal plaatsen is beperkt.

De kracht van de eenvoud

De wereld van de ICT verandert razend snel. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in duizelingwekkend tempo op. Wagener Informatie Management (WIM) is gespecialiseerd in het geven van ondersteuning en advies op ICT gebied. Daarbij hechten we sterk aan onze onafhankelijkheid. WIM verzorgt sinds haar oprichting in 2011 interim- en projectmanagement voor al haar klanten. Eenvoud is onze kracht. En eenvoud is niet simpel.

Daarnaast levert WIM de volgende diensten:

Training op maat

Nieuwsbrief